Wie ben ik?

 

Ik ben Amy Schepen, pedagoog, integratieve kindercoach, integratieve kindercounselor, integratie kindermediator en master integratieve kindertherapeut. Tijdens het werken met kinderen heb ik ervaren hoe gelukkig kinderen kunnen zijn en hoe zij groeien als zij in hun kracht staan. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen kunnen genieten wanneer zij lekker in hun vel zitten. Het is altijd mijn ambitie geweest om kinderen en hun ouders hierbij te helpen.

Helaas gebeuren er soms dingen in hun leven waardoor zij tijdelijk uit hun kracht worden gehaald. Zij zitten dan niet lekker in hun vel en kunnen zichzelf niet zijn. Door een relatief 'klein' probleem direct aan te pakken, wordt de kans verkleind dat het probleem groter wordt en dit de ontwikkeling van het kind blijft beïnvloeden.

Mijn wens om ervoor te zorgen dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen leidde ertoe dat ik na mijn studie Pedagogiek en een aantal jaar werkervaring de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Academie van Psychotherapie ben gaan volgen. Ik wil kinderen helpen om weer grip te krijgen op hun eigen gedachtes, gevoelens en gedrag en zo weer lekker kind te zijn en optimaal van hun leven te genieten.

Image
 

Contact Kinderpraktijk Almere

Bij vragen of behoefte aan meer informatie kun je mij telefonisch bereiken op: 0630738265 of per mail: info@kinderpraktijkalmere.com.

Ook kun je onderstaand formulier invullen.

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door deze website.

     

    Aanmelden voor een intakegesprek

    Tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek brengen we samen de klacht in beeld en
    bespreken we de mogelijkheden die het beste bij jouw kind passen.

    Aanmelden