Ervaringen

 

"Ons zoontje heeft veel baat gehad bij de therapie. Elke sessie ging hij met plezier er naar toe. Hij is onwijs gegroeid dankzij de hulp van Amy. Van een jongen die faalangstig was, snel in zijn boosheid of verdriet ging en opgaf naar een jongen die doorzet, fouten mag maken van zichzelf en trots is op zichzelf. Wij zijn Amy zeer dankbaar! Wij hebben een gelukkigere zoon nu."

"Amy is een warm en enthousiast persoon. Ze heeft onze zoon handvaten gegeven waar hij de rest van zijn leven wat aan gaat hebben. Bedankt hiervoor!"

"Het omgaan met je zus of broertje is soms lastig. Als ouders kijk je toch minder objectief. Het spelenderwijs leren omgaan met elkaars gevoelens heeft erg geholpen. Je ziet duidelijk verschil in de omgang met elkaar. Ze begrijpen elkaar beter. Door het intakegesprek en eindgesprek samen, leer je zelf ook meer over de gevoelens en gedrag van je eigen kinderen. Bedankt voor je hulp!"

"Amy is een fijne en warme persoonlijkheid die zich heel goed kan inleven in het kind en ouders. Onze dochter ging met plezier naar Amy toe. Wij zien zeker een positieve verandering met onze dochter!"

"Onze dochter kwam bij Amy omdat ze vaak erg boos was. Ze was dan boos op één persoon maar wilde niet vertellen waarom en werd dan boos op alles en iedereen. Nu kan ze beter vertellen waarom ze boos is en op een andere manier omgaan met de situatie die haar boos maakt."

"Amy is ontzettend spontaan en levendig wat helpt om contact te leggen met kinderen en hun ouders. Daarnaast kan ze zich goed inleven en heeft ze o.a. daardoor het vermogen op diep niveau af te stemmen op het kind. Door haar stabiliteit creëert ze een veilige haven, een wereldje dat ze schept, waarin ze samen op ontdekking gaan en de ander uitnodigt zich open te stellen. Praten gaat dan spelenderwijs vanzelf. Dankjewel lieve Amy voor de rol die je in R. zijn leven hebt gespeeld."

"Onze dochter is bij Amy geweest. Het voelde goed en vertrouwd. Amy is laagdrempelig en heeft onze dochter goed geholpen."

"Onze dochter kwam bij Amy omdat ze hooggevoelig is, veel angsten had, druk in haar hoofd is en nergens rust in kon vinden. Ze kon ons niet vertellen wat er aan de hand was of waardoor het kwam. Haar stemming veranderde, werd erg moe en wilde niet meer naar school. Wij hebben hulp gezocht en gevonden bij Amy als kindercoach. Niet alleen onze dochter kreeg inzicht in haar gedrag en de oorzaak. Ook heeft ze geleerd ruimte te krijgen in haar hoofd door haar handelen te veranderen, en anders te leren denken en formuleren.  Wij als ouders zijn hierin betrokken. Wij hebben handreikingen gekregen en geleerd om via een bepaalde methode met haar om te gaan.  Voor school hebben wij een rapportage ontvangen zodat ook zij handreikingen kregen. Wij hebben een zeer fijne ervaring met Amy als kindercoach, zij is lief en betrokken, duidelijk en doelgericht. Ook onze dochter vond de uurtjes begeleiding bij Amy iedere week een feestje! " 

Image
 
 

Contact Kinderpraktijk Almere

Bij vragen of behoefte aan meer informatie kun je mij telefonisch bereiken op: 0630738265 of per mail: info@kinderpraktijkalmere.com.

Ook kun je onderstaand formulier invullen.

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door deze website.

     

    Aanmelden voor een intakegesprek

    Tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek brengen we de klacht in beeld en
    bespreken we de mogelijkheden die het beste bij jouw kind passen.

    Aanmelden